Home
Opleidingen
Events
Online leren
Nieuwsbrief
Contact
Inloggen
Sprekers
Zoeken
Cees-Jan Adema
Directeur FNLI
Heidi Alemans
Oprichter Krush Granola
Sarah Arayess
Advocaat en oprichter Say legal studio
Agnieszka van Batavia
Duurzaamheidsexpert bij The LCA-centre
Erik Beckers
Global CIO & digital catalyst Nutreco
Renee Boerefijn
Director Innovation EMEA bij Bunge Loders Croklaan
Jasmin Buijs
Advocaat | AXON Advocaten
Claire Bury
Deputy Director General, European Commission
Kirsten Coppoolse
COO bij The New Fork
Willem Cranenbroek
Directeur ME-AT
Dave Dekker
QA-manager Euro-Caps
Carmen van Dulkenraad
Labelling Specialist bij Normec Foodcare
Ine van der Fels-Klerx
Special Professor Food Safety Economics bij WUR
Silvia Gawronski
Associate Partner Van Traa Advocaten
Karen Gussow
afdelingshoofd opsporingsontwikkeling en inlichtingen bij de NVWA
Martijn ten Have
Co-manufacturing project specialist
Jeroen Hendrickx
Normec Foodcare Label & Specifications, Audits & Inspections
Dr. Simone A. Hertzberger
hoofdredacteur van het tijdschrift Thema Update Voedselveiligheid-VMT
Ebba Hoogenraad
Advocaat | Hoogenraad & Haak
Annemieke Hoogeveen
Beleidsadviseur Voedselveiligheid bij Ministerie VWS
Laura Hoogland
Johan Hulleman
Head of QA bij Jumbo Supermarkten
Inge Karsch
Quality Consultant bij Eurofins
Marcel Keuenhof
is verpakkingskundige bij het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV)
Marloes Kneppers
Manager Consument & Informatie FNLI
Marcel Koks
Solution strategist food & beverage-industrie Infor
Martin Kooijman
Senior inspecteur | NVWA
Gerwald Kras
algemeen directeur van Spice Route Sourcing & PepperDesk
Michelle de Lepper
QA/QC-partner in voedselveiligheid in de voedingsindustrie
Marieke Lugt
Oprichter van Lugt Food Law, samen met de NVWA auteur van enkele NVWA Handboeken, Regulatory Affairs advies
Derk van Manen
Manager Quality Nutrition & Research bij Duynie Group
Peter Meewisse
Manager Quality & Sustainability bij Hilton Foods
Willem Paul de Mooij
Hoofdredacteur | VMT
Barbara Mutsaers
Advocaat | AKD Benelux Lawyers
Dr.ir. MN (Masja) Nierop-Groot
Senior onderzoeker bij Wageningen Food & Biobased Research
Suzanne van der Pijll
Managing partner Schuttelaar & Partners
Marjan van Ravenhorst
Allergenen Consultancy
Geert-Jan Rens
Consultant Business Assurance, KTBA
Elke Ribbers - Jutten
QA vernatwoordelijke bij Normec Foodcare Quality Assurance)
Prof.dr.ir. SM (Saskia) van Ruth
Hoogleraar Food authenticity and Integrity aan de Wageningen University & Research
Marieke de Rutyer de Wildt
CEO bij The New Fork
Jacob Schilstra
global consultancy expert bij Mérieux NutriSciences en Directeur bij Riskplaza
Jacco van Son
Consultant QA bij KTBA
Karen van de Stadt
Verpakkingsdeskundige bij Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
Peter Stael
eigenaar We Create Change Group en Across-consult
Gea Stevens
Senior Quality Assurance Manager
Joyce de Stoppelaar
Coördinerend Specialistisch Inspecteur | NVWA
Bert van Tol
Eigenaar Delft Research Group
Fred van de Velde
Group leader and Principal scientist Protein Functionality | Nizo
Heidi Vercraeye
Adviseur | Termont & Thomaes
Karin Verzijden
Advocaat | AXON Advocaten
Ana Viloria
Senior Policy Officer | Ministerie VWS
Dr. R.J. (Rutger) Vlek
Onderzoeker & projectleider, Wageningen Food & Biobased Research, Wageningen University & Research
Roy de Vries
Customer Application Technologist bij Avebe
John Williams
QA-Manager
Lu Ann Williams
Wietske Witteveen
Directeur Eurofins Food Safety Solutions
Ard van der Woude
Managing Consultant bij Précon Consulting Group
Prof.dr.ir. MH (Marcel) Zwietering
Hoogleraar Agrotechnologie en Voedingswetenschappen Wageningen University & Research
×
Blijf op de hoogte
Aanmelden Nieuwsbrief